Previous slide Next slide

“Opbergen is een ingesteldheid. Het gaat erom de ruimte op een nauwkeurige en intelligente manier in te richten en elke beschikbare m² te benutten met smaak en creativiteit. Het is veel meer dan een kunst, het is een levensstijl.”

In 22 jaar tijd is Camber – voorheen ‘De Kastenkenners’ – uitgegroeid tot een meester in de kunst van het ontwerpen van op maat gemaakte opbergmeubels. Het begrip ‘opbergruimte’ omvat enerzijds het maken van dressings, maatkasten, inbouwkasten, boekenkasten, tv meubels. Anderzijds betreft het ook de inrichting van een hele slaapkamer, een bureau op maat, een garderobe op maat, een ingemaakte kast onder een schuin dak of onder een trap. Wij krijgen de meest uiteenlopende aanvragen, en bedenken daarvoor oneindig veel opbergoplossingen. Eerst verzamelen we zo veel mogelijk informatie en afmetingen om de vraag van onze klanten op een professionele en vindingrijke manier te kunnen aanpakken. Onze kasten, dressings en boekenkasten op maat en andere opbergmeubels worden aangepast aan het gebruik waarvoor ze bedoeld zijn, en zijn perfect geschikt voor alles wat u erin kwijt wilt, en niet omgekeerd. Onze service is uiterst persoonlijk. Daarom is elk meubel dat we maken uniek. Dat vinden onze teams trouwens alleen maar leuk, want zij vinden het juist geweldig om nooit 2 keer dezelfde kast te hoeven maken. En als iemand met plezier werkt, is dat te zien aan het resultaat. Al onze projecten vragen de volledige aandacht van onze binnenhuisarchitecten en meubelmakers. Zij staan garant voor de beste kwaliteit. Vertrouw ons dus met een gerust hart uw project toe, want bij ons is het in goede handen!

Passie centraal in ons vak

“Onze service is uiterst persoonlijk. Daarom is elk meubel dat we maken uniek. Al onze projecten vragen de volledige aandacht van onze binnenhuisarchitecten en meubelmakers, die garant staan voor de beste kwaliteit. Dat vinden onze teams trouwens alleen maar leuk, want zij vinden het juist geweldig om nooit twee keer dezelfde kast te hoeven maken. En als iemand met plezier werkt, is dat te zien aan het resultaat.”

Vraag een gratis offerte

Blog

voor & na kamer dressing op maat camber

Voor & na: een slaapkamer op maat in landelijke stijl

Iedereen wil graag de kamer van zijn dromen. Wel, een van onze klanten kreeg haar gedroomde kamer met de hulp van de interieurarchitecten van Camber! Wat wilde zij precies? Een slaapkamer op maat in landelijke stijl met rustgevende kleuren om de dag in alle rust te starten en te...

cocooning hygge kasten op maat camber

Cocooning en hygge in uw interieur

De winter nadert, de dagen worden korter en we brengen steeds meer uren binnenshuis door. Hoog tijd dus om uw interieur voor te bereiden en een huiselijk gevoel te creëren tijdens de koudste maanden van het jaar. Camber geeft u tips om u in te wijden in de wereld van "hygge" voor...

“Camber is er om u te inspireren en om een wereld te creëren op maat van elk individu”

De 15 showrooms van Camber, bron van inspiratie, stellen aantrekkelijke ideeën en optimalisatie-oplossingen tentoon die voldoen aan al uw wensen en noden. Onze showrooms zijn vrij toegankelijk en onze binnenhuisarchitecten en meubelmakers luisteren graag naar u. Maak het uzelf gemakkelijk en bel voor een afspraak. Gratis en geheel vrijblijvend. Ook kan u altijd een 3D-simulatie van uw kasten of dressing op maat vragen.

Onze showrooms