Batibouw 2017: voor elke kamer een Camber checklist

Dit jaar wil Batibouw haar bezoekers heel wat kopzorgen besparen met een gouden tip “U gaat bouwen of renoveren? Stel dan een checklist op!” Een thema waar Camber zich volledig in kan vinden, dat blijkt uit de op maat gemaakte checklists die Camber heeft uitgewerkt voor de verschillende leefruimtes in huis, inclusief voor de nieuwigheden die zij tijdens de beurs tentoonstellen.

Checklist 1: Een dressing op maat: waar moet u rekening mee houden?

Een mooie én praktische dressing, dat is de ideale Camber dressing. Ontdek hoe deze op-en-top dressing tot stand komt, aan de hand van deze eenvoudige checklist:

  • Hoe bergt u het liefste op? Welke dressing inrichting heeft u voor ogen?

De hoogte, breedte en diepte van de legvlakken wordt, afhankelijk van hoe u het liefst uw kleding vouwt en opbergt, op maat ontworpen. Voor mannen is het bijvoorbeeld interessant om kortere hanggedeeltes (voor broeken en hemden) en bredere legvlakken te voorzien. Voor de dames heeft Camber dan weer speciale systemen ontworpen om al haar schoenen in op te bergen en hangruimtes om zowel lange jurken als korte blouses in op te hangen.

 

  • Welke accessoires zijn onmisbaar?

Denk hierbij aan laden met compartimenten voor juwelen, ondergoed als broekenrekken, schoenendragers, sjaalhangers, dassendragers en zoveel meer. Extra tip: voor uw laden kan u opteren voor een lederen bodem, een afwerking die uw mooiste juwelen en accessoires tot hun recht laat komen!

En had u al gedacht aan het integreren van een centraal eiland: dit zal al gauw onmisbaar blijken om uw kleding op te leggen, te ordenen of op te vouwen voor u ze opbergt. En waarom het eiland niet uitbreiden met een leuke zitbank om in alle comfort uw schoenen aan te trekken?

Ook een spiegel is een echte must in uw droomdressing: Camber introduceert dit jaar draaideuren in spiegelglas zodat u uw nieuwe outfit in zijn geheel kunt bewonderen. Een spiegel is bovendien niet alleen praktisch om uw outfit te bekijken, maar vergroot ook optisch de ruimte.

En tenslotte, welke verlichting verkiest u? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de verschillende ruimtes met horizontale of verticale LED’s uit te rusten.

Het antwoord op deze vragen, in combinatie met de know-how van Camber en uw droomdressing is een feit!

Checklist 2: Hoe personaliseer ik mijn droombibliotheek?

Voor deze nieuwe bibliotheek toont Camber zijn fantasie en creativiteit, met legvlakken in verschillende hellingsgraden zodat u niet de rug, maar de cover van uw favoriete (kunst)boeken ziet en in verschillende hoogtes om uw decoratieve objecten in de kijker te zetten. Creatieve toetsen zoals een mix van open en gesloten elementen geven uw meubilair dat extra cachet.

En waarom geen werkplek creëren door een hangende bureau (nieuw bij Camber) te integreren in uw bibliotheek? Twee in één: praktisch, plaatsbesparend en nog eens mooi ook! Ontdek op de Camber stand een geslaagde integratie.

Checklist 3: Hoe richt ik een logeerkamer slim in?

Een extra kamer hebben voor logees is een leuke zaak, maar nog handiger is het als u de logeerkamer eveneens kunt benutten als opbergruimte. Uiteraard zonder dat de rommel in het oog springt en de kamer toch gezellig blijft. Kies daarom voor op maat gemaakte kasten, deze lenen zich voor elk beschikbaar hoekje in huis en laten u toe om de ruimte te optimaliseren. Ontdek eveneens het nieuwe dubbel uitklapbed van Camber: perfect voor wanneer u logees hebt! Wanneer het bed ingeklapt is, kunt u de ruimte benutten voor andere activiteiten of deze omtoveren tot een bureau of hobbykamer. Van een multifunctionele ruimte gesproken!

Checklist 4: Aan welke vereisten moet de Master Bedroom voldoen?

Laten we beginnen met de belangrijkste vereiste: een bed waarin u kunt wegdromen, de hele dag lang. Het hoofdeinde van het bed is op een praktische wijze ontworpen, bedoeld om uw opbergmogelijkheden te maximaliseren alsook om twee ruimtes te creëren.

Aan de ene kant van het hoofdeinde bevindt zich een praktische kastruimte voor het etaleren van uw favoriete romans, fotokaders, babyfoon, enz... Aan de andere kant van het hoofdeinde kan de ruimte gebruikt worden om een toilettafel in te richten: een zitgedeelte met verschillende lades onderaan, in combinatie met een spiegel, laden met leder beklede compartimenten om uw juwelen op te bergen en glazen legvlakken voor het uitstallen van horloges, parfums of andere beauty-artikelen.

Checklist 5: Welk multifunctioneel meubel voldoet aan mijn verwachtingen?

Ook het meubel in de ruimte naast de master bedroom, kan de zintuigen zeker prikkelen: een multifunctioneel meubel dat zowel praktisch als esthetisch is. Boekenkast, tv-meubel en zitbank versmelten en vormen als het ware een gezellig hoekje waar u tot rust kan komen met uw favoriete boek/tv-programma. Etaleer nog een paar decoratie-objecten, wat tijdschriften en misschien ook enkele leuke familiefoto’s om het plaatje compleet te maken.

Geef uw leefruimtes meer allure met meubels die niet alleen functioneel zijn, maar ook goed ogen. Camber stelt een salonmeubel in zwarte OSB voor, een nieuwe trend voor een stijlvol interieur.

Kortom, vijf checklists voor vijf inspirerende leefruimtes die het bezoeken meer dan waard zijn!

Als knipoog én om onze aanpak op maat in de verf te zetten, hebben we een kast volledig gepersonaliseerd volgens de kleurprincipes van een bekende kunstenaar… kan u raden wie?

Camberlab : advies op maat

Naast het thema ‘checklists’ wordt er tijdens Batibouw 2017 extra aandacht gevestigd aan de zintuigen en de onmisbaarheid van specialisten onder het motto “Meet the experts & use your 5 senses”. Observeren, vergelijken, aanraken en testen, dat staat er op het programma van Batibouw 2017. En dit allemaal terwijl de exposanten u met raad en daad bijstaan. Ook Camber nodigt u uit om uw zintuigen de vrije loop te laten in de leefruimtes die zij tijdens de beurs tentoonstellen. Laat u bijvoorbeeld visueel verwennen door het nieuwe gamma van kleuren, en kom zelf de nieuwe materialen en structuren, voor zowel een authentieke als een strakke look, voelen.  

En we raken maar niet uitgekeken, want ook het « Camberlab » is een heuse aanrader. In deze inspirerende atelierzone kunnen bezoekers hun project op maat bespreken met de Camber interieurarchitecten die met veel plezier uw wensen aanhoren. Wat betekent dit concreet? Een hele reeks interieurideeën, accessoires, verschillende afwerkingen,... worden tentoongesteld op een moodboard. Via dit moodboard kunnen bezoekers inspiratie opdoen én kunnen ze hun eigen brochure op maat creëren, die ze als tastbaar aandenken kunnen meenemen naar huis.

Good to know

Camber biedt 20 x2 gratis inkomkaarten aan de eerste deelnemers die een correct antwoord formuleren op de Batibouw-wedstrijdvraag. Om deel te nemen, volstaat het om de Facebook pagina camber.concept te liken en de wedstrijdvraag te beantwoorden.

Good Deals

Last but not least, het laatste thema van Batibouw “Good deals – Good investments!” is ook bij Camber van toepassing. Kasten op maat geven uw woning een toegevoegde waarde (“good investment”). En dit is niet alles! Vanaf februari 2017 profiteert u eveneens van de extra aantrekkelijke Batibouw voorwaarden (“good deal”) om uw project op maat te realiseren.


Notice: Undefined variable: video in /var/www/html/src/Camber/SiteBundle/Twig/Extension/VideoExtension.php on line 56

Notice: Undefined variable: video in /var/www/html/src/Camber/SiteBundle/Twig/Extension/VideoExtension.php on line 58

Notice: Undefined variable: iframe in /var/www/html/src/Camber/SiteBundle/Twig/Extension/VideoExtension.php on line 63
Lees ook
Bekijk alle artikelen