Profiteer van onze Back to School actie!

Hoe simpel het vaak lijkt om orde op zaken te stellen voor het nieuwe schooljaar, in de praktijk is het niet eenvoudig om uw interieur en kasten in orde te houden. Camber heeft een aantal opbergoplossingen zodat uw huis tot in de kleinste lade opgeruimd blijft.

Back to School

Jassen die zich opstapelen op stoelen, boekentassen die in de inkomhal rondslingeren... Komt deze situatie u bekend voor?
Om geen rommeleffect te verkrijgen, biedt Camber u de oplossing: een vestiaire op maat! Denk aan het inrichten van een vestiairekast in de inkomhal met een hangroede en een lade, zodat alles netjes opgeborgen is.

Back to work

Terwijl de kinderen op school zitten, werken de ouders. Om uw werk thuis te vergemakkelijken, ontwerpt Camber een werkruimte op maat, die zowel praktisch als esthetisch ingericht is. Doe inspiratie op in onze showrooms en via onze website om een echte home office te creëren.

Kom vanaf 6 september langs in één van onze showrooms en profiteer van onze Back to School actie*!  U geniet van een korting op  al uw projecten op maat! Vraag nu al uw gratis offerte aan via onze website.

 

*Voorwaarden in de showrooms

vraag uw gratis offerte aan!
Lees ook
Bekijk alle artikelen