Maatwerk kasten van A tot Z

Elk project is anders en vereist specifieke oplossingen. Of dit nu om een dressing, schuifdeuren of inbouwkasten gaat. Bij Camber bestuderen we elk geval apart. Daarom kunnen we u de optimale oplossing voor een dressing op maat of andere kasten op maat garanderen. In elke fase van uw project werken we samen met specialisten: van interieurarchitecten en meubelmakers tot ons eigen leveringsteam en een voltallig technisch en logistiek team. Dat formidabele teamwork garandeert u de beste kwaliteit tot in de kleinste details. Zo worden uw dressing (al dan niet met schuifdeuren) of uw kasten op maat net waar u van droomde.

Camber stelt zich voor Download onze brochure

Hoe gaan wij te werk voor uw dressing of kast op maat ?

 1. Onze binnenhuisarchitecten luisteren naar u en geven u advies

  Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten of laat één van onze specialisten bij u langskomen. Neem een plan, afmetingen en zo veel mogelijk informatie mee voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak van uw project. Vertel ons over uw ideeën. Geef aan wat u nodig hebt. Op basis van die dialoog zullen wij u adviseren en de meest geschikte én esthetische oplossing voorstellen voor uw meubelen op maat. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget en uw levensstijl.

 2. Offerte en 3D-simulatie

  Enkele dagen later ontvangt u gratis en zonder enige verplichting een virtuele voorstelling van het project. Zo krijgt u een beter beeld van het meubel, de kast of dressing op maat. Daardoor kiest u gemakkelijker de materialen en afwerkingen. U ontvangt een gedetailleerde offerte.

 3. Onderdelen van uw meubelen op maat worden in eigen ateliers gemaakt

  Nadat u de bestelling bevestigd heeft, komen onze interieurarchitecten bij u langs om alle exacte maten op te meten. Zij sturen de definitieve plannen door naar onze ingenieurs en meubelmakers. Ze bereiden alle onderdelen voor die nodig zijn voor het uitwerken van uw kast, dressing of meubel op maat. Daarvoor hebben zij reeds de beste leveranciers geselecteerd voor de aankoop van kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke materialen.

 4. Levering door ons eigen leveringsteam binnen de vooropgestelde termijn

  Ons logistieke team heeft ongeveer 8 tot 10 weken nodig om alle nodige onderdelen te verzamelen en het bestelde meubel op maat te maken. Vervolgens zal iemand van de planning contact met u opnemen om een datum te prikken voor een afspraak, wanneer het u schikt. Dan komen onze bezorgers al het materiaal voor de meubelen op maat bij u afleveren. Zo voorzichtig mogelijk uiteraard.

 5. Uiterst nauwkeurige plaatsing door onze eigen meubelmakers

  Binnen de 2 werkdagen na de levering van het materiaal komen onze eigen meubelmakers uw meubelen op maat in elkaar steken. Zij zorgen ook voor de afwerking en een correcte afstelling. Nauwkeurig, schoon, snel, efficiënt en betrouwbaar: dat zijn de kernwoorden waarmee u het werk van onze meubelmakers het beste kunt omschrijven. Onze ambachtslieden kunnen putten uit een ruime ervaring dankzij zowat 3500 uitgevoerde projecten per jaar.

12 redenen om uw project met een gerust hart en vol vertrouwen
aan camber toe te vertrouwen