3, 2, 1, Back to school!

Back to school met uitzonderlijke kortingen

Ze hebben er lang naar uitgekeken, eindelijk terug naar school! Maar hoe ga je opgeruimd terug naar school en hou je het ook zo? Geniet in september van uitzonderlijke kortingen tijdens de Back to school actie. Maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten in je dichtstbijzijnde Camber showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website. Alleen zo claim je een persoonlijke Back to school korting op je volgende project op maat.

Nieuw schooljaar, nieuwe gewoontes!

Wil je tussen alle dagelijkse chaos toch nog rustig kunnen thuiskomen zonder over een rugzak te struikelen? Door schoenen, jassen en de schooltas op hoogte van je kinderen op te bergen, kunnen ze goede gewoontes aanleren. Met een vestiaire op maat van Camber wordt opruimen kinderspel!

In balans met je bureau

Droom je van een opgeruimd bureau waar je alles gemakkelijk terugvindt, maar ook waar je als gezin gezellig én efficiënt kan samenwerken? Passen de nieuwe boeken niet in je bibliotheek of heeft één van je een andere kasten een upgrade nodig?

Bespreek samen met onze interieurarchitecten hoe een bureau, vestiaire of andere opbergoplossingen op maat van Camber je het leven kunnen vergemakkelijken.

Vraag hier een offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen