#camberyourhome op maat van vandaag en morgen

Wat het leven ons ook brengt, we zijn voortdurend op zoek naar rust en stabiliteit. En hoe ouder we worden, hoe meer we verlangen naar een woning die aansluit bij onze levensstijl en veranderende gezinssituatie.

Wat als je daar helemaal op voorbereid kan zijn met een interieur op maat van vandaag én morgen? Geef je interieur een Cambertouch met slimme opbergoplossingen op maat: zo haal je die zorgeloze rust in huis waar je ook morgen nog van geniet.

Thuiswerken en kleiner wonen

Intussen gebruiken we onze woning al een jaar een tikkeltje anders. Werken en wonen vloeien in elkaar over, soms zelfs in dezelfde ruimtes. Precies daarom zijn we vandaag meer dan ooit op zoek naar rust en sereniteit.

Het is dan ook belangrijk om genoeg opbergruimte te hebben, zodat je je na de werkuren kan focussen op datgene wat er echt telt. Sterker nog, het is zelfs essentieel om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Je verlangt naar een salon waar je de gezelligste momenten beleeft met de kinderen... Een home office waar je in alle rust kan werken... Een boekenkast die tussen de regels van je favoriete boek leest...

Daarnaast neemt de oppervlakte van onze huizen al jaren af. We beseffen dat elke vierkante meter telt en moeten op zoek gaan naar manieren om iedere ruimte ten volle te benutten.

Heb je thuis geen ruimte op overschot, maar wil je wel meer opbergruimte creëren? Steeds meer mensen kiezen voor multifunctionele opbergruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een uitschuifbaar bureau in je woonkamer, dat je makkelijk kan dichtschuiven als er bezoek over de vloer komt.

Maak je interieur klaar voor de toekomst

Wil je je interieur futureproof maken, met een project op maat van vandaag en morgen? Heb je een kinderwens of staan je kinderen juist op het punt om hun vleugels uit te slaan? Onze interieurarchitecten helpen je om helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je kinderkamer meegroeit met je kinderen. Of maak van je dressing een multifunctionele ruimte door er een opklapbed te plaatsen voor de kleinkinderen.

De keuze van je materialen is daarbij erg belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een gekleurde muur die je makkelijk kan herschilderen, in combinatie met een neutrale en klassieke inbouwkast. Zo bouw je in geen tijd een kinderkamer om tot een multifunctionele en tijdloze ruimte.

Advies op maat van je interieur

Je interieur vernieuwen is een investering op lange termijn. Met de hulp van onze interieurarchitecten krijgen je ruimtes niet zomaar een nieuwe functie. Ze krijgen ook een logische flow, waardoor opruimen vanzelf gaat en je dagelijkse leven er makkelijker op wordt. Zo leeft en evolueert je woning met je mee.

Wil je rust en sereniteit in je interieur brengen? Maak nu een afspraak voor jouw Camber-project, op maat van vandaag en morgen en creëer een interieur dat perfect bij je past, het hele jaar lang.

 

Maak een afspraak
Lees ook
Bekijk alle artikelen