Communicatie COVID-19

We wensen u op de hoogte te houden van de maatregelen die Camber neemt naar aanleiding van deze periode van beperkt contact. Wij wensen vooral een antwoord te bieden op uw vragen.

Zijn de interieurarchitecten nog beschikbaar ?

Ja. Camber was genoodzaakt om haar showrooms te sluiten sinds woensdag 18 maart 2020. Onze interieurarchitecten zijn echter nog steeds bereikbaar via telefoon, e-mail en video-call om uw vragen te beantwoorden. Voor een nieuw project kunt u kunt eveneens een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Graag benadrukken wij hierbij dat onze interieurarchitecten in deze periode niet aan huis kunnen komen om de 1e maten op te nemen. Uw project wordt behandeld via telefoon en mail.  

Een afspraak aan huis was voorzien om de 1e maten op te nemen, gaat deze nog steeds door ?

Neen. Door de huidige lockdown situatie was Camber genoodzaakt om de afspraken thuis stop te zetten. Wanneer de situatie ons toelaat om onze activiteiten te herstarten, zal een nieuwe afspraak gemaakt worden. 

Ik heb een kast besteld, zal deze geleverd worden in de vooropgestelde termijnen? 

Neen. Helaas kan ons leveringsteam tijdelijk geen bestellingen meer leveren. Onze planningsdienst zal contact met u opnemen van zodra we kunnen leveren.

Plaatsen jullie meubelmakers?

Neen. Helaas kunnen  onze meubelmakers tijdelijk geen kasten meer plaatsen. Onze planningsdienst zal contact met u opnemen van zodra we een beter zicht hebben op mogelijke levering en plaatsing van uw bestelling.

We stellen alles in het werk om onze service als specialisten in maatwerk van A tot Z te kunnen blijven aanbieden.

Bedankt voor uw begrip.

Het Camber-team 

Lees ook
Bekijk alle artikelen