Tip 3 van onze Home Organizer: een opgeruimde vestiaire voor het hele gezin

U bent nu bekend met de techniek in 3 bewegingen. Nu is het tijd om onze tips praktisch toe te passen, zoals bijvoorbeeld in de inkomhal. Als er één plek is waar alle jassen, schoenen en sjaals rondslingeren, dan is het wel de vestiaire! Het is belangrijk om deze ruimte netjes te houden, anders gaan kinderen al snel ook rommel verspreiden in de andere leefruimtes. Daarnaast oogt een opgeruimde vestiaire ook altijd beter, zowel voor uzelf als voor uw gasten.

Hoe kunt u uw spullen slim opbergen om een rommelig effect te voorkomen?
Met een vestiaire op maat kunnen we het fenomeen van rondslingerende stukken inperken en zal alles z’n plaats hebben.

  • Voorzie een hangroede om de jassen van de kinderen binnen handbereik te brengen. Onze interieurarchitecten passen de hoogte van de hangroede aan zodat deze toegankelijk blijft voor uw kinderen.
  • Een laag opbergmeubel voor de schoenen en andere accessoires dat ook als zitbankje kan dienen voor de kinderen wanneer ze hun schoenen aan- of uittrekkenn.

En waarom uw kasten niet personaliseren door uw ladefronten een kleurtje te geven? Elk gezinslid heeft zo z’n eigen lade waar hij zijn spullen kan opbergen en terugvinden. Praktisch én esthetisch!

De interieurarchitecten van Camber adviseren u graag bij het vinden van de opbergoplossing die bij u past. Zo passen uw kasten zich aan aan alles wat u erin kwijt wilt en niet omgekeerd!

Resultaat? Rustige ochtenden dankzij een georganiseerde en opgeruimde vestiaire! Als u meer wilt weten over de opbergoplossingen op maat van Camber, aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte te vragen of een afspraak te nemen in uw dichtstbijzijnde Camber showroom!

Ontdek meer over de Home Organizing trend
Lees ook
Bekijk alle artikelen