5 dressings om van te dromen!

Droomt je van een mooie dressing waarin je alles kwijt kan? Haal inspiratie uit deze 5 verschillende maar o zo handige droomdressings! Ontdek ook verschillende tips en accessoires die je het leven nog eenvoudiger maken!

Open dressing: alles zichtbaar, net als in de winkel!

Dit is de dressing waarvan velen dromen. Jouw garderobe neemt de volledige ruimte in. Dankzij het totaaloverzicht in 270° is alles mogelijk qua inrichting zoals een ruimte voor schoenen, korte en lange roedes, laden voor hemden en ondergoed, ... En natuurlijk mag een spiegel op een schuifdeur of langs de binnenzijde van een klapdeur niet ontbreken, net als ééntje met achtergrondverlichting aan de muur. Bewonder in een oogopslag jouw volledige garderobe! Meteen het eerste grote voordeel van een mooie open dressing. Maar let op. In zo een dressing moet alles er steeds netjes bijliggen, anders gaat het esthetisch geheel verloren in de chaos. 

Een kleine tip: Als de ruimte groot genoeg is, adviseren onze interieurarchitecten een centraal eiland met diverse lades aan. Hier kan je eenvoudig een wasmand in kwijt. Aan het eiland kan je ook jouw kleren opplooien of de juiste sokken bij elkaar zoeken. Praktisch toch?

Symmetrisch, discreet en strak? Ga voor een gesloten dressing!

Voor zij die chaos liever vermijden is een gesloten dressing misschien een betere optie. Een gesloten dressing laat automatisch een nette en georganiseerde indruk na. Heb je het graag strak? Kies dan eerder voor witte deuren. Zie je liever een landelijke stijl? Ga dan voor MDF! Wens je nog een ander kleurtje of een specifiek materiaal? Dankzij maatwerk kan je een dressing volledig personaliseren waardoor je met plezier opstaat en jouw outfit of the day uitkiest!

Voorzie een gesloten dressing van led verlichting die automatisch oplichten bij het openen van de deuren zodat je al jouw outfits goed ziet! Stijlvol en handig!

Dressing met rechte inrichting

Droomt je van een dressing jouw slaapkamer of een andere ruimte in huis? De dressing met rechte inrichting kan hier een flexibele oplossing bieden. Eén wand volstaat voor de dressing van jouw dromen!  Je kunt jouw dressing laten opgaan in de ruimte door de kleur van de muren door te trekken. Of kies net voor dat tikkeltje meer en geef jouw dressing een persoonlijke touch met leuke decoratieve handgrepen. Laat je adviseren door onze interieurarchitecten om een dressing indeling te voorzien volgens jouw wensen én opbergbehoeften. Aan jouw de keuze.

Een dressing op zolder, het kan!

Is je slaapkamer te klein voor een dressing? Misschien is je zolderruimte de perfecte oplossing! Met een dressing op maat kan je de zolderverdieping volledig benutten! Gebruik de ruimte onder het dak optimaal door een dressing met dubbele diepte te installeren. Zo kan je de kledingstukken die je minder vaak draagt achteraan in je kast opbergen. Leg jouw seizoenskleding vooraan in de kast zodat je meteen vindt wat je nodig hebt!

Schuifdeuren voor kleine ruimtes

Droom je al lang van een gesloten dressing maar hebt niet veel ruimte in huis? Waarom kiest je dan niet voor schuifdeuren? Schuifdeuren zorgen immers voor plaatswinst en een goede doorgang. Ze kunnen ook worden afgestemd op de hellingsgraad van het dak. Ideaal dus voor kleine ruimtes. Bovendien zorgen ze voor een strakke look!

Nog vragen over uw toekomstige dressing? Aarzel niet om contact op te nemen met onze interieurarchitecten of een bezoek te brengen aan een van onze 19 showrooms!

Maak een afspraak met onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen