5 oplossingen om uw TV deel te laten uitmaken van uw interieur

Of u nu kijkt naar een film of het nieuws, of met de PlayStation speelt, de televisie vormt het middelpunt van veel woonkamers, maar heeft meer te bieden dan dat. Zo duikt de televisie ook steeds vaker op in onze slaapkamer.
Sommigen willen de aandacht vestigen op dit toestel, anderen willen het dan weer doen verdwijnen in de kast. Maar denk eraan: er zijn veel oplossingen en trucs om het resultaat te bekomen dat u wenst!

De TV verbergen achter een schuifpaneel

Een schuifpaneel is de ideale oplossing voor zij die hun televisie willen verbergen wanneer deze niet gebruikt wordt of er gasten komen! In een handomdraai verdwijnt de televisie achter het paneel. Dankzij een schuifpaneel kan u spelen met de kleuren van het meubel en zo zorgen voor een ‘levendige’ en dynamische look.

Uw TV als eyecatcher in de woonkamer

De televisie is in de loop der jaren dunner, lichter en eleganter geworden. Hierdoor vinden velen het niet erg om de televisie net als een schilderij aan de muur te hangen. In combinatie met een laag TV-meubel zorgt een hangende televisie voor een hedendaagse en strakke look.

In een donkere nis

U wil een televisie die opgaat in uw kast zonder dat er een deur of paneel in het spel is? Een eenvoudige oplossing!  U kunt de televisie plaatsen in een donker nis van uw salonmeubel. Eens de televisie uit is, blijft het toestel onopgemerkt. Deze truc zorgt ook voor contrast waardoor uw TV-meubel nog mooier uitkomt en dit volledig opgaat in uw interieur.

TV in de slaapkamerkast 

Vandaag is de televisie meer en meer terug te vinden in de slaapkamer. Het is mogelijk om uw televisie op verschillende manieren te integreren in de dressing van uw kamer. Onzichtbaar achter een schuifdeur, of zichtbaar in een nis op maat. 

TV-meubel en bibliotheekkast in één

U leest graag, maar houdt ook van films? Dankzij maatwerk kunt u uw woonkamer multifunctioneel inrichten door in uw bibliotheekkast ruimte te voorzien voor uw TV. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de afmetingen van uw televisie.

Zoekt u ook een oplossing op maat voor uw woon- of slaapkamer? Bezoek dan een van onze vele showrooms om uw wens te bespreken met onze interieurarchitecten of vraag een offerte aan op onze website!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen