5 redenen om beroep te doen op onze interieurarchitecten!

Wil u uw woonkamer en eetkamer op maat inrichten om meer oplaats te hebben? Ligt uw inkomhal er naar uw mening vaak te rommelig bij? Wil u graag handig opbergmeubilair zodat u altijd alles perfect terugvindt, maar weet u niet hoe/waar te beginnen? Of wenst u gewoonweg uw interieur her in te richten? Wij willen u de voordelen laten ontdekken van de diensten van een interieurarchitect, die u in alle toonzalen van Camber kunt terugvinden.

Extern en professioneel advies

Door een beroep te doen op een interieurarchitect, doet u in de eerste plaats een beroep op de externe en neutrale visie van iemand die uw woning voor het eerst ziet. Die frisse kijk op uw interieur blijkt een echte meerwaarde te zijn voor de visie op de inrichting van uw woonst en de keuze van de afwerking (materialen, kleuren…). Bovendien verstrekken interieurarchitecten deskundig en professioneel advies. Bij Camber zijn ze gespecialiseerd in een zo persoonlijk mogelijke aanpak van uw project. Op basis van de ideeën en wensen van de klant stellen ze de meest geschikte én esthetische oplossing voor. Bij het ontwerp van de kasten laten ze u mee genieten van al hun technische kennis en ervaring.

Vastgoed stijgt in waarde

De onbetwistbare deskundigheid van een interieurarchitect betekent bijna meteen een echte meerwaarde voor uw woning. Als woonspecialist zal hij/zij immers rekening houden met de kleinste hoekjes van uw woonst. U kunt rekenen op hun technisch vakmanschap om zelfs de kleinste ruimte op maat te optimaliseren. Het gaat dus om een echte transformatie en vernieuwing van uw huis met duurzame oplossingen die op korte, middellange én lange termijn zeer interessante investeringen blijken te zijn!

Een oplossing vinden

Wie zijn interieur inricht, wordt natuurlijk bijna altijd geconfronteerd met kleine details die de voortgang kunnen vertragen of hinderen. Buizen langs een muur die u wilt aanpassen, zichtbare balken die u moet omzeilen... Soms lijkt het erop dat die plekken niet in te richten zijn, maar dankzij maatwerk kunnen de interieurarchitecten van Camber DE oplossing vinden voor die problemen en u helpen om alle hindernissen te overbruggen of te omzeilen!

Goed georganiseerde werken

De interieurarchitect deelt niet alleen zijn/haar ervaring met u, maar zal ook altijd klaarstaan als aanspreekpunt tijdens de werken. Voor aanvang van de werken of bij de vervaardiging van het meubilair op maat zal hij immers nauwkeurig de nodige informatie geven aan de verschillende uitvoerders. De interieurarchitect zorgt er dus voor dat hun tussenkomst een stuk vlotter verloopt en staat garant voor de correcte uitvoering van elke fase van de werken. Daarvoor werkt hij/zij uiteraard nauw met u samen!

Een interieur dat past bij uw smaak, wensen en veranderende behoeften

Onze huizen evolueren tegenwoordig meer dan ooit met en in functie van de bewoners. Het is echter niet altijd gemakkelijk om een evenwicht te vinden tussen handig en esthetisch en tussen functioneel en decoratief. Het is de taak van onze interieurarchitecten om u te begeleiden en nuttige en gepersonaliseerde tips op maat aan te reiken. Dat is trouwens het idee van een persoonlijke aanpak dat het belangrijkst is! Praat met onze architecten over uw gewoontes, smaak, wensen en levensstijl en werk in overleg een inrichting uit die aan uw verwachtingen en behoeften voldoet. Samen zullen jullie aangepaste oplossingen op uw maat en op maat van uw interieur vinden. Aarzel dus geen seconde langer en vraag advies aan onze interieurarchitecten.

Vraag een gratis offerte aan
Lees ook
Bekijk alle artikelen