Efficiënt thuiswerken met een bureau op maat

Thuiswerken wordt steeds populairder. Vandaag werken veel mensen 1 à 2 dagen per week van thuis uit. We brengen steeds meer tijd door achter ons bureau, dus mogen we het belang ervan niet onderschatten. Een praktisch en goed geordend bureau zal u het leven eenvoudiger maken! Zeker omdat elke hoek optimaal benut kan worden dankzij maatwerk. Ontdek hier meer.

Laden beneden, opbergruimte boven

Uw bureau is een gunstige werkplek, indien het praktisch en ordelijk ingericht is. Daarom moet alles een plekje krijgen! Als er een plek is die snel rommelig wordt, dan  is  het  de  bureaulade  wel. In de laden met compartimenten kunt u al uw schrijfmateriaal opbergen zodat alles overzichtelijk blijft. Andere onmisbare benodigdheden zoals uw perforator, nietjesmachine en andere pennen krijgen er ook een speciaal opbergplekje. Heeft u graag enkele boeken of mappen binnen handbereik? Gebruik de muur boven uw bureau om er extra legplanken te plaatsen of een kleine boekenkast. Extra opbergruimte gegarandeerd! 

Printer op een uittrekbaar legvlak en verborgen kabels

Een printer is niet het mooiste voorwerp en neemt vaak veel plek in op een bureau. Een uittrekbaar legvlak achter de deur van een kast kan een twee-in-één oplossing bieden. Zeker omdat het uittrekbare legvlak op maat van uw printer is zodat de ruimte optimaal wordt benut. Ook andere elektronische apparatuur zoals uw telefoon, computer of bureaulamp staan vaak gelijk aan allerlei soorten kabels. Voorzie uw bureau van kabeldops om al deze snoeren weg te werken en uw werkblad groter te maken. 

Kunt u geen volledige kamer voorzien als bureau?

Geen plaats voor een bureau? Ga creatief  om  met  de  beschikbare  ruimte:  kies  voor multifunctionele meubels in uw leefruimten. Heeft u al gedacht aan de inkomhal, in de woonkamer, op zolder en waarom niet onder een trap?

Oplossingen zoals een hangbureau maken uw bureau praktisch én discreet, volledig opgaand in uw interieur!

Zoekt u ook een oplossing op maat voor uw werkplek thuis? Aarzel dan niet om uw wens te bespreken met onze interieurarchitecten tijdens uw bezoek aan een van onze vele showrooms of een offerte aan te vragen op onze website!

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen