Te ontdekken op Batibouw: de multifunctionele studio van 15 m²

Het is al enkele jaren duidelijk: onze woningen worden kleiner. Camber wil inspelen op deze nieuwe woontrend en biedt daarom innovatieve multifunctionele oplossingen op maat aan voor kleine ruimtes. Want een zorgvuldige en slimme inrichting betekent dat u de kleinste cm² smaakvol en creatief kunt benutten. 

Kleine ruimte, veel ideeën

Kleine ruimtes bieden minder mogelijkheden, denkt men. Dankzij maatwerk en een heleboel creativiteit zijn er diverse oplossingen om van een kleine ruimte een praktische en aangename plek te maken. Ontdek hoe onze interieurarchitecten erin slagen om op een creatieve manier kleine ruimtes optimaal te benutten. Door bijvoorbeeld na te denken over de afgelegde trajecten in huis en deze te verbeteren, krijgt u al snel het gevoel dat uw interieur groter is. Maar er zijn ook veel andere tips en tricks die uw kleine woning groter doen lijken.

Multifunctionele opbergoplossingen

Een kleine ruimte kan optimaal benut worden door deze diverse doeleinden te geven met behulp van multifunctionele meubels op maat. Ideeën nodig? Kom dan naar Batibouw en bezoek de multifunctionele studio op maat van Camber. U zult versteld staan van de vele inrichtingsmogelijkheden en opbergoplossingen die wij tonen in een ruimte van slechts 15 m²! U vindt er onder andere:

  • Een opklapbed:
    Optie nummer 1 voor een kleine logeerkamer. U kunt de ruimte én voor logees ter beschikking stellen én als hobbykamer of opbergruimte gebruiken wanneer het bed ingeklapt is. Een echte praktische oplossing !
  • Een TV-meubel met extra lades dat ook dient als zitbank in een cosy hoekje om er gezellig te ontspannen.
  • Een centraal eiland vol opbergruimte en met een ingenieus uitklapbaar bureaublad.

Via maatwerk kunt u het woonvolume maximaliseren. Of het nu gaat om een kamer in huis die niet gebruikt wordt, om een studentenkot of een klein appartement met compacte ruimtes. 

Ieder zijn stijl en gewoontes

Iedereen heeft zo zijn eigen levensstijl, gewoontes, interesses en dus ook opbergtechnieken. Multifunctionele meubels op maat zijn dan ook dé oplossing om te voldoen aan al uw verwachtingen! Bent u een fashionista die haar mooiste outfits een leuk plekje wil geven? Of bent u een boekenwurm die op zoek is naar kasten om uw favoriete romans een plaats te geven? Camber begeleidt u vanaf het ontwerp tot de plaatsing van al uw maatkasten. 

Het doel en resultaat van maatwerk? Elke dag tijd, energie en plaats uitsparen dankzij een interieur dat volledig op u en uw gewoontes is afgestemd!

Aarzel niet ons een bezoek te brengen op Batibouw, binnen te springen in één van onze showrooms of een offerte aan te vragen op onze website!

Een kleine ruimte inrichten? Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen