Een dressing inrichten voor hem en haar? Onze oplossingen op maat!

Wat zijn de gedroomde accessoires voor een vrouwendressing?

Hebt u uw oog laten vallen op een “diva” dressing? Vergeet niet dat de accessoires het grote verschil maken. Elegantie combineren met functionaliteit, dat is pas echte luxe.

  • Een make-uptafel in de dressing

Een make-uptafel hoort natuurlijk thuis in de dressing. Ze kan worden geïntegreerd in een centraal eiland of in de dressing zelf. Uiteraard is ze voorzien van een aantal compartimenten zodat u al uw accessoires, juwelen en andere schoonheidsartikelen binnen handbereik hebt. Zonder de spiegel te vergeten die u zal helpen om er stralend uit te zien.

 

  • Lange hangruimtes

De meeste vrouwen hebben wel wat lange kledingstukken in hun garderobe zitten. Jurken, lange rokken of lange vesten vinden gemakkelijker een plaats op een hangruimte op maat. Zo wint u aanzienlijk wat ruimte. Er is ook een mogelijkheid om  hangroeden te voorzien op verschillende diepten waar u uw sjaals en halsdoeken zodanig kunt ophangen dat ze toch goed toegankelijk zijn en niet kreukelen. En het is nog stijlvol ook!

 

 

 

  • Opbergruimte op maat voor uw schoenen

De meeste vrouwen hebben een zwak voor schoenen. Die opbergen is heel wat anders … Een dressing met een aparte compartimenten voor uw schoenen is de ideale oplossing om ze op te bergen (al dan niet uit het zicht), terwijl u ze er ook weer gemakkelijk kunt uithalen. Er zijn talloze opties: uittrekbare legvlakken of aparte compartimenten, en dat allemaal op maat van uw schoenen. Een praktisch idee voor uw laarzen is een laarzenhanger. Want u weet hoe het gaat: om te zien welk paar schoenen bij uw outfit past, moet u toch enkele keren passen!

 

Oplossingen op maat … Ook voor mannen!

De zoektocht naar de ideale dressing is niet enkel voorbehouden aan vrouwen! Integendeel …

  • Hangroedes voor hemden en broeken

Een dressing op maat is aangepast aan uw gewoontes. Wilt u uw broeken ophangen of plooit u ze liever op? Hemden hangt u dan weer best op. Het hanggedeelte zal korter zijn dan dat van vrouwen, maar de legvlakken zijn breder, op maat van uw schouderbreedte. Een dressing moet zich kunnen aanpassen aan uw behoeften en niet omgekeerd.

  • Een speciale opbergruimte voor dassen en andere accessoires

De dassen krijgen een speciale plaats. U kunt kiezen voor een praktisch hangsysteem met een dassendrager of u legt ze in een lade met compartimenten. Het belangrijkste is dat u er gemakkelijk aan kunt. Horloges en brillen horen thuis in een lade waar ze extra tot hun recht komen.

  • De kleine luxe waar iedereen voor valt

Het centrale eiland en de spiegel – op een goede plaats – zijn belangrijke accessoires, zowel voor hem als voor haar. Het eiland kan worden gebruikt om uw spullen op te leggen of om uw kleding te ordenen en op te vouwen, maar het kan ook dienen als extra opbergruimte. De spiegel kan dan weer een uitstekende bondgenoot zijn om uw outfit te bekijken als hij op een verstandige manier is geplaatst. De uittrekbare haak tot slot is de magische oplossing om uw outfit samen te stellen. en klaar te hangen voor de volgende dag.

Ontwerp samen met onze teams uw eigen “diva” dressing op maat !

Andere dressings op maat bekijken
Lees ook
Bekijk alle artikelen