Een goed georganiseerde wasplaats

Een wasplaats inrichten is zelden een prioriteit voor een gezin dat zijn intrek neemt in een nieuwe woonst. Iedereen laat de wasplaats vaak links liggen, terwijl het nochtans een centrale ruimte van het huis is. Een speciale ruimte voor de was en het schoonmaakmateriaal is immers een echte luxe: u hoeft namelijk niet te zoeken naar een esthetische oplossing om dit alles te verbergen. Camber biedt u allerlei handige tips op maat voor een goed georganiseerde wasplaats!

Opbergruimte voor de wasmand

Wie aan een wasplaats denkt, denkt aan wasgoed. En wie aan wasgoed denkt, denkt aan een wasmand! Camber ontwerpt speciale opbergruimtes op maat voor uw mand met vuile was. Gedaan met een wasplaats waar alles kriskras door elkaar ligt. Dankzij de oplossingen op maat krijgt alles een eigen plekje!

Wasmachine op hoogte

Dit is een eenvoudige tip die uw huishoudelijke taken veel minder zwaar zal maken. Plaats uw wasmachine wat hoger zodat de vulopening zich ter hoogte van uw hoofd bevindt. Waarom? Zo hoeft u zich niet meer te bukken om uw machine aan te zetten, te vullen en leeg te maken! Daarnaast kunt u onder uw wasmachine nog een opbergmeubel op maat installeren met een uittrekbaar legvlak om het uzelf nog een beetje makkelijker te maken.

Een opvouwbare strijkplank: oplossing voor kleine ruimtes

Is er in uw wasplaats niet genoeg ruimte om er een klassieke strijkplank open te klappen? Dan bestaan er oplossingen om niet in de woonkamer of slaapkamer te moeten strijken. U kunt bijvoorbeeld opteren voor een kleine opvouwbare strijkplank die wordt ingebouwd in een opbergmeubel op maat.

Opbergruimte op maat voor uw bezems en stofzuiger

In een wasplaats staan niet alleen wasmachines en droogkasten. Ook alle materiaal om het huis op te ruimen en schoon te maken vinden we hier terug. En, zoals u eerder al kon lezen, kan alles een eigen plekje krijgen dankzij maatwerk! Voorzie een aangepaste opbergruimte op maat voor uw arsenaal aan schoonmaakspullen, zoals bezems, de stofzuiger en schoonmaakproducten.

Schuifdeur om de technische installaties te verbergen

Als u het esthetische aspect van uw wasplaats of berging niet uit het oog wilt verliezen, dan kunt u altijd de verschillende technische installaties verbergen die vaak in dergelijke ruimtes aanwezig zijn. Camber heeft voor u een geniaal systeem met schuifdeuren bedacht zodat u de verschillende zichtbare leidingen en meters kunt verbergen zonder dat ze onbereikbaar worden!

Samen met zijn interieurarchitecten denkt Camber na over alle oplossingen op maat die uw dagelijkse leven kunnen vereenvoudigen, zelfs in uw wasplaats! Neem gerust contact op met Camber voor een antwoord op wat u nodig hebt!

Vraag uw gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen