Een stijlvolle en ordelijke start van het nieuwe schooljaar !

Start het nieuwe schooljaar met een mooi opgeruimd huis dankzij Camber. Uw interieur en kasten in orde houden, lijkt in theorie heel simpel maar de praktijk is een ander paar mouwen… Daarom heeft Camber een aantal opbergoplossingen op maat die het opruimen tot in de kleinste details zullen vereenvoudigen.

Een mooi opgeruimde vestiaire

Het is geen geheim: het nieuwe schooljaar is vaak synoniem met chaos. Na het einde van de schooldag zijn de kinderen blij dat ze weer thuis zijn, waarna ze alles meteen laten rondslingeren. Maar hoe kunt u voorkomen dat de inkomhal, uw gangen en leefruimtes een puinhoop worden? Camber biedt u een oplossing die inspeelt op uw verwachtingen: een vestiaire op maat!

U beschikt over eindeloos veel mogelijkheden voor de vestiaire die u nodig hebt. Die kan bijvoorbeeld bestaan uit een handige nis voor uw sleutels of een omgekeerde, uittrekbare hangroede voor de jassen van de kinderen en ouders. Dankzij een strategisch geplaatste, handige en geoptimaliseerde opbergruimte op de plek waar iedereen het huis binnenkomt, blijft u gespaard van de dagelijkse chaos na een lange school- en werkdag! Kortom, het ideale meubel op maat om het nieuwe schooljaar in alle rust te starten.

Een ordelijk bureau

Om u echter weer volledig onder te dompelen in de dagelijkse wereld van school en werk moet u het meubel dat tijdens de vakantie wat verwaarloosd werd absoluut reorganiseren, namelijk uw bureau! Nergens ligt meer rommel dan in de lade van een bureau, er is geen betere plek! Om dat probleem op te lossen, raadt Camber lades met vakverdelingen aan waarin alle benodigdheden voor het werk een plekje krijgen.

En voor het bewaren van documenten in bijvoorbeeld opbergmappen voorziet u best legvlakken op maat die elk minstens 33 cm hoog zijn. Om uw printer binnen handbereik maar toch uit het zicht te houden, kunt u onder uw bureaublad nog een uittrekbaar legvlak installeren. 

Steeds meer mensen kiezen voor thuiswerk. Het bureau wordt dus een plek in onze woning waar we steeds meer tijd doorbrengen. Reden te meer om de home office dus praktisch, mooi en comfortabel in te richten. Al onze tips kunnen uiteraard ook worden toegepast op de bureaus van uw kinderen, zodat zij er graag vertoeven en er vlot kunnen werken.

Aarzel niet langer en richt samen met de interieurarchitecten van Camber het bureau in dat u nodig hebt.

 

 

Vraag een offerte aan onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen