Terug naar de les zonder stress!

Klaar voor een frisse start? De zomervakantie en zonovergoten pleziertjes lopen op hun einde. Hoog tijd om de start van het nieuwe schooljaar goed voor te bereiden. De terugkeer naar school gaat immers vaak gepaard met de nodige wirwar. Neem dit jaar je voorzorgen en start het nieuwe schooljaar in alle rust dankzij de slimme tips van de interieurarchitecten van Camber.

Een goed voorbereide terugkeer naar school start met ... uw inkomhal!

Geef toe, de vestiaire is vaak een opbergplek die u liever niet aan anderen laat zien. Toch is de inrichting van je inkomhal bepalend voor de rest van uw interieur. Zo kunt u dankzij een slimme inrichting en kastindeling meer orde scheppen in de andere kamers van uw woning.

Maak voorgoed komaf met jassen, boektassen en schoenen die in uw inkomhal rondslingeren. Er bestaan tal van handige oplossingen die aan al je verwachtingen voldoen en je leven gemakkelijker maken.

Zo kan je een open hangroede voorzien, om uw jassen van het seizoen op te hangen. Zo blijven ze netjes en overzichtelijk.

Een kleine inkomhal? Integreer een zitbank met opberglades: u  creëert  niet  alleen  meer  opbergruimte,  u  geniet daarbij van een leuk zitgedeelte om uw schoenen aan te  trekken  of  u  kan  er  simpelweg  tot  rust  komen  bij het thuiskomen. 

Andere tip: plaats een spiegel in de inkomhal. Zo creëert u een groter ruimtegevoel en bekijkt u snel uw outfit voor u de deur uitgaat.

Een georganiseerd bureau

Bij een bureau denken we in de eerste plaats aan een goede stoel en een groot werkblad, maar helaas ook aan stapels papieren en pennen die overal rondslingeren. Onze interieurarchitecten adviseren u graag met hun oplossingen op maat om alles netjes en opgeruimd te houden!

 

Dankzij op maat gemaakte legvlakken kunt u al uw notities of mappen kwijt op de juiste hoogte van 33 cm.

Een erg handige oplossing is ook het uittrekbare legvlak voor je printer. Ideaal, omdat u hem niet dagelijks nodig hebt en hij nogal veel plaats op een bureau inneemt. Met dit schuifsysteem is uw printer altijd binnen handbereik en wint u kostbare plaats op je werkblad.

Kies ook voor laden met compartimenten om uw pennen, rekenmachine, post-its en allerlei andere bureaubenodigdheden netjes te kunnen opbergen.

Als uw meerdere elektronische apparaten nodig hebt, gebruik dan een kabeldop om alle hinderlijke kabels om al die te draden groeperen en weg te werken.

U begrijpt het goed: opbergen is een kwestie van slim indelen en optimaliseren. De start van het nieuwe schooljaar is dan ook de ideale gelegenheid om twee ruimten in uw woning te optimaliseren, die weer volop door alle gezinsleden zullen worden gebruikt!

Onze interieurarchitecten zoeken samen met u de perfecte oplossing die bij jouw interieur en verwachtingen aansluit. Neem gerust contact met hen op!

 

Vraag een gratis offerte
Lees ook
Bekijk alle artikelen