TV reportage: maximale opbergruimte dankzij maatwerk

Thomas en Astrid hebben dit huis volledig gerenoveerd en een bijgebouw geplaatst om de leefruimte groter te maken. Hoewel ze tot dan toe alles zelf deden, wouden ze voor hun woonkamer graag een professionelere afwerking met diverse opbergmogelijkheden. Ze vertrouwden op Camber om dit project in goede banen te leiden.

Een vestiaire als extra ruimte

Aanvankelijk vormden de woonkamer en de inkomhal van dit huis één grote ruimte. Eén van de wensen van Thomas en Astrid was om deze ruimten van elkaar te scheiden zodat je bij het betreden van de woning niet meteen in de woonkamer staat. Samen met de interieurarchitecte van Camber kwamen ze op het idee van deze grote vestiaire op maat die dienst doet als scheidingswand én opbergmeubel. Daarnaast zocht dit koppel ook naar opbergmogelijkheden voor het hele gezin.

“We wouden graag een aparte ruimte creëren voor de vestiaire. Onderaan de kast hebben we ook een lade voorzien voor elk gezinslid.”

De buffetkast als tijdloos opbergmeubel

Door in hun nieuwe woning te leven, ondervonden ze al snel dat sommige voorwerpen nog hun plek moesten vinden, zeker in de eetkamer. Tafelgerei, het raclettetoestel en andere accessoires die maar af en toe gebruikt worden, moeten netjes opgeborgen maar ook binnen handbereik zijn. Een buffetkast op maat bleek dan ook de meest voor de hand liggende oplossing.

“Deze buffetkast zorgt ervoor dat we al deze toestellen en materialen snel bij de hand hebben.”

Een leefruimte voor het hele gezin

Voor de woonkamer kozen Thomas en Astrid voor een groot multifunctioneel TV-meubel met open en gesloten delen. In de gesloten kasten kunnen zij hun spullen die ze niet iedere dag willen zien, zoals papierwerk, gemakkelijk opbergen.

“Eens de kinderen in bed liggen, kunnen we het speelgoed snel opruimen in de kast. Van een nette woonkamer kunnen wij echt genieten.”

Daarnaast is er een open boekenkast voor boeken, magazines en decoratie. En ook een kleine barkast voor hun wijncollectie werd voorzien. 

Maatwerk als één geheel

De klanten droomden van 3 meubels die bij elkaar passen om een en dezelfde stijl door te trekken over het volledige gelijksvloer. Wat de kleuren betreft, kozen Thomas en Astrid voor gesloten kasten in wit en open kasten met een houttoets. Deze drie kasten op maat bieden niet enkel diverse opbergmogelijkheden, maar zorgen er ook voor dat deze leefruimte één mooi coherent geheel werd.

 “We zijn erg blij met het werk van de meubelmaker die een bijzonder nauwkeurig resultaat afleverde. Dit geldt trouwens voor het volledige team van Camber, zowel bij het ontwerp als bij de uitvoering.”

Wilt u ook een project op maat realiseren met onze interieurarchitecten? Vraag om een offerte of breng een bezoek aan onze showrooms!

Contacteer onze interieurarchitecten
Lees ook
Bekijk alle artikelen