De workshops van Camber: met plezier opbergen!

Opruimen is het nieuwe yoga

Mindfulness is trending! Jaar na jaar wint yoga aan populariteit. Zo ook opruimen! Een huis waar elk voorwerp zijn plekje heeft, draagt bij aan een harmonieus interieur en straalt immers iets uit waar velen op zoek naar zijn: rust.

 

“Elk voorwerp moet heel natuurlijk zijn plaatsje vinden.”

Elk jaar wordt de rommelberg in huis iets groter, net omdat ieders woning een echte leefruimte is. We laten ons dan ook omringen met spullen die we graag zien. Maar in hoeverre krijgen al uw favoriete spullen de plek die ze verdienen? Dankzij de tips van onze organizing coach Joke en de expertise van Camber, kunnen uw voorwerpen op harmonieuze wijze geïntegreerd worden in uw interieur. Het resultaat: een interieur die aangepast is aan uw levensstijl, uw opberggewoontes, uw gezin.

Opruimen is trendy en hip! Het maakt niet enkel uw hoofd leeg, maar verbetert bovenal uw levenskwaliteit en -comfort. Opruimen en opbergen moet vooral een moment van ontspanning zijn. Als u plezier leert hebben in opbergen, zal u het vanzelf volhouden.

Goede gewoontes aannemen dankzij de workshops van Camber

Camber organiseert diverse workshops over Home Organizen en slim opbergen. Elk seizoen heeft zo zijn thema. In de lente leert u bijvoorbeeld uw dressing efficiënt reorganiseren terwijl in september wordt stilgestaan bij het opruimen van uw bureau en vestiaire

Camber en haar home organizers Joke & Ann doorkruisen België om u te overladen met ontelbare praktische tips om het opbergen tot in de kleinste details te vereenvoudigen. Een gezellige en leuke avond met vrienden, collega’s of familieleden waarbij u heel wat tips & tricks ontdekt voor een dagelijkse opruimroutine. Want wat is er leuker dan een ordelijk en strak interieur dat rust uitstraalt. Opbergen wordt een plezier!

Genoeg redenen om deel te nemen!

Weet u wat een "hotspot" is? Kent u de techniek van 3 bewegingen? Wilt u leren hoe u uw kleding verticaal kunt opvouwen in Marie Kondo-stijl? De Home Organizing workshops van Camber bieden antwoord op al deze vragen!

We ontvangen u graag met een hapje en een drankje in onze showrooms waarbij onze kasten en opbergoplossingen op maat u doen wegdromen naar een rustgevend interieur. Tot slot zult u niet met lege handen naar huis keren. Het team van Camber schenkt u immers een goodiebag vol kleine verrassingen!

Alles is dus aanwezig om u een leuke avond te beleven.

Lees meer over de Home Organizing trend
Lees ook
Bekijk alle artikelen