Profiteer van de Back to school actie!

Realiseer je interieurdroom met korting op elke maatkast
Back to school actie blauw bureau op maat

De vakantie loopt op zijn einde maar onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen. Het ideale moment dus om nieuwe projecten vorm te geven, ook in je interieur. Een kinderkamer op maat van je kleinste spruit die meegroeit doorheen de jaren, een bibliotheek als blikvanger in de woonkamer of een ruim bureau om terug gefocust aan het werk te gaan?

Welke ruimte in huis je beslist aan te pakken, met kasten op maat van jou en je woning waait er straks sowieso een frisse wind door je interieur.

Laat je inspireren door onze vele realisaties en breng dit najaar je mooiste interieurprojecten tot leven.

Ik download de brochure

Een bureau op maat waar werk en ontspanning samenkomen

We brengen heel wat tijd door aan ons bureau. Om te werken, onze administratie bij te houden, te studeren maar ook om te ontspannen. Zo spelen we er onze favoriete online games, surfen wat rond op het wereldwijde web of videobellen met familie en vrienden die aan de andere kant van de planeet wonen.

Zo’n multifunctionele ruimte kan een goede indeling en aangename kleuren dus zeker gebruiken voor het creëren van een rustige sfeer. Met het diepe Indigo Blauw of het verfrissende Denim Blauw nodigt deze ruimte uit tot focus én ontspanning.

Back to school actie kinderkamer op maat

Een speelse kinderkamer waar het fijn vertoeven is

Een eigen plek in huis, daar geniet elk kind van. Zeker in een kinderkamer op maat waar creativiteit en plezier vrij spel krijgen. Met kleuren zoals Granaat Rood in combinatie met natuurlijke houttinten ontstaat er een warme sfeer met een vrolijke touch zodat ze elke dag start met een positieve noot.

Dankzij praktische lades, voldoende hangruimte in de kleerkast en een bureau op een lichtrijke plaats zal dit ook later, als tiener, de favoriete kamer van je kind zijn.

Back to school actie bibliotheek op maat in leefruimte

Een bibliotheek op maat om tot rust te komen

Na een gezellig drukke zomer waar we genoten van heerlijke momenten met vrienden en familie, is het fijn om tot rust te komen in onze eigen cocon. Een plek waar we kunnen ontspannen met een goed boek of door te bladeren door onze vakantiefoto’s. Daar past toch een elegante bibliotheek op maat bij? Zeker in een rustige en verfrissende kleur zoals Agave Groen of Salie Groen. Nieuwe kleuren die jouw woonkamer van een unieke touch zullen voorzien.

%

Back to school actie

Maak een afspraak in jouw dichtsbijzijnde showroom en profiteer van onze Back to school actie* om jouw interieurproject waar te maken.

  • Professioneel advies op maat dankzij de expertise van onze interieurarchitecten
  • Ontwerp en 3D-simulatie van jouw interieurproject
  • Unieke korting voor elke bestelling geplaatst voor 28/09/2024
Ik profiteer van de actie
  • 30 jaar ervaring
  • 100% Belgisch
  • 10 jaar garantie
  • Een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod geldig op een bestelling van kasten van minimum € 3500 exclusief btw. Het kortingspercentage wordt berekend op basis van de omvang en de moeilijkheidsgraad van je project. Geldig in een van onze Camber-showrooms tot en met 28/09/2024. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in onze showrooms.