Creëer de ruimte van je dromen

Maatwerk

Elk project is anders en vereist specifieke oplossingen. Bij Camber bestuderen we elk geval apart en werken we in elke fase met specialisten. Alleen zo kunnen we de optimale oplossing garanderen, die voldoet aan jouw behoeften en wensen. Onze interieurarchitecten begeleiden je bij het realiseren van jouw droomkast.

Een echte plek om te wonen

Daglicht en frisse lucht zijn essentieel voor je gezondheid en dus voor de inrichting van je woonruimtes. Met natuurlijk licht kan je jouw huis verlichten en verbeteren. De grootte en het aantal ramen dat je installeert, spelen dus een bepalende rol in de beleving van jouw ruimte en uw wooncomfort. Natuurlijke ventilatie is zo effectief dat je in de meeste gevallen slechts 2 x 15 minuten per dag je dakraam hoeft te openen om een gezond binnenklimaat te verkrijgen.

Creativiteit

Het Camber concept is uniek in België: creativiteit, ontwerp en realisatie van kasten en opbergoplossingen op maat. Het begrip ‘opbergruimte’ omvat enerzijds dressings, inbouwkasten, boekenkasten, tv-meubels. Anderzijds betreft het ook de inrichting van een hele slaapkamer, een bureau op maat, een ingemaakte kast onder een schuin dak of onder een trap.

Veel meer dan vensters

VELUX heeft altijd de juiste oplossing voor jou in huis: vensters die handmatig, elektrisch of op zonne-energie worden bediend... Vensters met externe luiken of zonneschermen, interne jaloezieën en afstandsbedieningen... Geniet van je huis en al het comfort dat je nodig hebt!

Sophie
Sophie

" Dankzij de expertise van Camber en VELUX hebben we onze zolder getransformeerd tot een lichte en rustgevende familieplek.
We brengen hier tijd door met ons gezin, we hebben ons bureau waar we beiden aan kunnen werken en ik kan er zelfs mijn yoga uitoefenen! "

Ontdek de projecten van Camber en VELUX

Sophie's zolder make-over

Sophie en haar man hebben de zolder gerenoveerd en maakten er een leefruimte van voor het hele gezin. Ze kozen ervoor om twee VELUX ramen te installeren om zo de hoeveelheid natuurlijk licht te maximaliseren. De Camber interieurarchitect zorgde er voor dat de ruimte optimaal werd benut dankzij kasten op maat. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek het hier!

Vraag je tips & tricks aan!

Verlang je meer van je zolder dan een donkere ruimte vol rommel?
Ontdek het advies en de praktische tips van Camber en VELUX en start je droomproject!

Camber & VELUX bieden je talrijke voordelen

Geniet van een gratis professionele simulatie van uw kamer met VELUX dakvensters en een exclusieve korting op je kasten op maat van Camber.